Saturday, September 26, 2020

ВМW збирається випускати новий бюджетний автомобіль

 Звістка вже обговорювалася на автомобільних форумах, наприклад на такому, як datsun форум.

Як стало відомо журналістам, в основу нового бюджетного автомобіля буде покладено двомісний спортивний автомобіль ВМWZ3. Його виробляли на баварському концерні з 1996 по 2002 роки.

Нова модель економічного автомобіля буде схожа з розмірами авто індексу Z3. Автомобіль економ класу сьогодні стає світовим трендом на автомобільному ринку. Тому навіть світові автогіганти хочуть залишитися в цьому сегменті, випустивши нові концепції недорогих авто.

Бюджетний родстер з індексом Z2 буде мати привід на передню вісь. Виробник, бажаючи зменшити суму витрат на виробництво машини, також постарається заощадити і на інших вузлах нового економічного автомобіля.

Новий автомобіль буде працювати на платформі передньопривідною UKL. Вона стане основою для створення нових моделей міні купер та родстерів. Це повинно збільшити кількість покупців німецьких автомобілів BMW.

У нового автомобіля буде матерчатий дах і різноманітний по комплектації двигун.

Топовий варіант комплектації буде мати повний привід і турбований дволітровий агрегат, який має потужність в 300 к.с. Перші моделі будуть продемонстровані на ринку в 2015 році. Планується, що вартість новинки складе 15 000 фунтів стерлінгів.

No comments:

Post a Comment

Задньопривідний BMW X3: дешевше і економічніше

 Якщо вибір обмежений, покупець піде до конкурента - це очевидно. BMW не має наміру ділитися клієнтами і готова запропонувати нову версію кр...