Saturday, September 26, 2020

BMW модернізувала лазерні фари

 Варто також додати, що концепт покликаний наочно показати найсучасніші властивості світлотехніки цієї автомарки. Відзначимо також, що новинку оснастили лазерними модернізованими фарами, які мають можливість світити на відстань до 0,6 км і в автоматичному режимі регулювати інтенсивність потоку в залежності від автотранспорту, який слід назустріч.

Лазерний промінь має також можливість вночі визначати наявність на дорозі тваринного або людини за сто метрів, після чого штурман отримає попереджуючий спецсігнал. Замовити запчастини для китайських автомобілів, а також для машин цієї компанії, у вас є можливість зараз через сайти інтернету. Система може в автоматичному режимі повертати оптику в сторону майбутнього повороту, причому ще до входження в нього. Оптика грунтується на датчиках навігатора. Крім цього, під час руху по вузькій трасі електроніка додатково "включає" лазерну підсвічування.

За задумом баварських проектувальників, такого роду функція значною мірою зможе допомогти штурману краще відчувати розміри авто, щоб не зачепити перешкоду або уникнути можливості з'їзду на узбіччя. А ще лазерні фари даного прототипу можуть також виступати в якості заміни проекційного екрану. Всі необхідні дані проектуються безпосередньо на трасу прямо перед машиною. Слід також сказати і про те, що концепт отримав задні ліхтарі з OLED-елементами.

No comments:

Post a Comment

Задньопривідний BMW X3: дешевше і економічніше

 Якщо вибір обмежений, покупець піде до конкурента - це очевидно. BMW не має наміру ділитися клієнтами і готова запропонувати нову версію кр...