Saturday, September 26, 2020

Новий завод німецького концерну BMW

 Тепер в місті Калінінграді будуть випускатися нові німецькі транспортні засоби. Отже, в цьому населеному пункті з'явиться новий завод, який буде займатися випуском нових автомобілів.

Фахівці відзначають, що в поточному календарному році планують випустити приблизно п'ятдесят п'ять тисяч одиниць. А вже в 2016 році обсяг виробництва буде збільшений до вісімдесяти тисяч транспортних засобів. Сьогодні вже виділена спеціальна територія, де буде розміщено нове підприємство. Також, фахівці активно розробляють особливу документацію, яка дасть можливість реалізувати цей проект. І, як результат, в наступному місяці почнуться земельні роботи, і буде споруджений фундамент майбутнього заводу.

У свою чергу, «Автотор» підписав ряд угоди з чотирма інвесторами, які зацікавлені в автомобілебудуванні, готові надати на розвиток цього проекту приблизно півтора мільярда євро.

No comments:

Post a Comment

Задньопривідний BMW X3: дешевше і економічніше

 Якщо вибір обмежений, покупець піде до конкурента - це очевидно. BMW не має наміру ділитися клієнтами і готова запропонувати нову версію кр...