Saturday, September 26, 2020

BMW зробила оновлені M5 і M6 могутніше

 Компанія BMW розсекретила оновлений седан M5, який тепер можна буде замовити зі спорт-пакетом Competition Package, що збільшує потужність мотора і передбачає установку модернізованої підвіски. Цей же набір стане доступний і для всього сімейства M6, включаючи купе, кабріолет і четирехдверка Gran Coupe.

З спорт-пакетом Competition Package, який має полегшити BMW конкуренцію з версіями Plus від Audi і Black Series від Mercedes-Benz AMG, віддача 4,4-літрового восьмициліндрового турбомотора збільшиться з 560 до 575 кінських сил. Час розгону до «сотні» для M5 і M6 скоротиться на 0,1 секунди - до 4,3 і 4,2 ??секунди відповідно. Двісті кілометрів на годину моделі наберуть на 0,2 секунди швидше. «Максималка» буде як і раніше обмежена на 305 кілометрах в годину.

Крім того, машини з цим набором отримають модернізовані пружини і амортизатори, більш жорсткі стабілізатори поперечної стійкості, занижену підвіску (для M5 на 10 міліметрів), інші сайлент-блоки спереду, а також перенастроєне рульове управління і активний М-диференціал на задній осі. Доопрацюванням піддасться і електроніка: інші настройки отримають режим M Dynamic Mode (в ньому відключається трекшн-контроль, а система стабілізації дає можливість для ковзань) і система стабілізації, які повинні зробити «керованість ще більш спортивною».

Оновлену «п'ятірку» можна відрізнити за іншою решіткою радіатора з шильдиком «М5» в правому верхньому кутку, повністю світлодіодним фарам головного світла (опція) і іншим заднім ліхтарям. У салоні з'явиться нове рульове колесо і модернізована система iDrive з джойстиком з сенсорною панеллю. Також для моделі будуть доступні додаткові варіанти забарвлення кузова, 20-дюймові колісні диски і нова випускна система.

Ціни на M5 і M6 з Competition Package будуть оголошені ближче до початку європейських продажів, намічених на серпень.

No comments:

Post a Comment

Задньопривідний BMW X3: дешевше і економічніше

 Якщо вибір обмежений, покупець піде до конкурента - це очевидно. BMW не має наміру ділитися клієнтами і готова запропонувати нову версію кр...