Saturday, September 26, 2020

У BMW з'явиться семимісний компактвен з переднім приводом

 Компанія BMW приступила до дорожніх тестів передньопривідного компактвена з семимісцевим салоном. Знімки сильно закамуфльованого автомобіля були опубліковані онлайн-виданням Autoevolution. фотогалерея:

Очікується, що новий компактвен отримає 1,5-літровий трициліндровий турбодвигун. Мотор буде доступний у бензиновій і дизельної версії. У першому випадку він зможе розвивати від 120 до 200 кінських сил, а в другому - від 100 до 181 сили. Новинка буде побудована на платформі передньопривідною UKL і стане послідовником концепт-кара Active Tourer, показаного восени минулого року на Паризькому автосалоніпосилання відкриється в новому вікні . Модель стане першим в історії німецької компанії передньопривідним автомобілем.

Як повідомлялося раніше, група BMW має намір розробити на шасі UKL від 10 до 12 нових моделей. Очікується, що нова база буде використана на сімействі MINI Cooper наступного покоління, яке дебютує в 2014 році. Імовірно, тоді ж на ринку з'явиться і перша передньопривідна серійна модель BMW.

No comments:

Post a Comment

Задньопривідний BMW X3: дешевше і економічніше

 Якщо вибір обмежений, покупець піде до конкурента - це очевидно. BMW не має наміру ділитися клієнтами і готова запропонувати нову версію кр...