Saturday, September 26, 2020

Компанія BMW показала новий X5 з пакетом M Sport

 Компанія BMW на сайті свого німецького представництва розсекретила X5 нового покоління зі спорт-пакетом M Sport. Екстер'єр моделі обзавівся новим переднім бампером, переробленими порогами і злегка модернізованим заднім бампером. Також позашляховик з M-пакетом буде оснащений 19-дюймовими колісними дисками, які в якості опції можуть бути замінені 20-дюймовими аналогами. фотогалерея:

В інтер'єрі моделі з'явилися нові спортивні крісла. За додаткову плату вони можуть бути розшиті поєднанням шкіри і алькантари. Також позашляховик з пакетом M Sport отримав обшите шкірою спортивне рульове колесо з перемикачами для зміни ступенів коробки передач.

З технічної точки зору змін в порівнянні з позашляховиками інших модифікацій практично немає. Винятком є ??лише вже встановлений M-пакет адаптації ходової частини. Він включає в себе систему динамічного регулювання жорсткості амортизаторів, пневмоподвеску на задній осі і два режими роботи Sport і Sport +, кожен з яких робить підвіску жорсткіше.

Офіційна прем'єра BMW X5 нового покоління відбулася в четвер, 30 травня. Крім пакета M-Sport, для моделі пропонуються ще два варіанти доопрацювання екстер'єру. Перший називається Design Pure Experience і передбачає наявність захисту днища з нержавіючої сталі, сріблясто-матових декоративних елементів в воздухозаборниках, накладки в задній частині кузова і сріблясто-матовою окантовки фальшрадиаторной грати. Другий іменується Design Pure Excellence. До його складу входять пофарбовані в колір кузова елементи захисту днища і колісних арок, чорна окантовка «ніздрів» фальшрадиаторной грати, Т-образні вставки в воздухозаборниках і хромовані елементи на задньому бампері.

Продажі X5 нового покоління почнуться в Німеччині в листопаді. Спочатку модель буде доступна з 450-сильним бензиновим мотором, а також 258- і 381-сильним дизелями. Всі двигуни поєднується тільки з восьмідіапазонной автоматичною коробкою передач.

No comments:

Post a Comment

Задньопривідний BMW X3: дешевше і економічніше

 Якщо вибір обмежений, покупець піде до конкурента - це очевидно. BMW не має наміру ділитися клієнтами і готова запропонувати нову версію кр...