Saturday, September 26, 2020

Компанія BMW представила X5 нового покоління

 Компанія BMW розсекретила позашляховик X5 третього покоління. Випуск моделі налагодять на заводі в американському місті Спартанбург. Тут же виробляють X6 і X3, а пізніше до них приєднається кросовер X4. Продажі X5 нового покоління почнуться в Німеччині в листопаді нинішнього року.

На момент початку продажів позашляховик буде пропонуватися в трьох версіях: xDrive50i, xDrive30d і M50d. У першому випадку модель оснастять V-подібною бензиновою «вісімкою» об'ємом 4,4 літра, що розвиває 450 кінських сил і 650 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з восьмідіапазонной автоматичною коробкою передач і дозволяє 2,2-тонного позашляховику розганятися з місця до ста кілометрів на годину за п'ять секунд.

Найменш потужним з самого початку пропонованих моторів стане трилітровий дизель, який видає 258 кінських сил і 560 Нм крутного моменту. Цей двигун також поєднується з восьмідіапазонним «автоматом», а розгін з місця до «сотні» у модифікації xDrive30d займе 6,9 секунди.

Топова модифікація з мотором на «важкому паливі» - M50d - оснащена рядної «шісткою» об'ємом три літри і восьмиступінчастою «автоматом». Потужність двигуна становить 381 кінську силу, а крутний момент - 740 Нм. До ста кілометрів на годину позашляховик з такою силовою установкою зможе розганятися за 5,3 секунди. Витрата палива при цьому в змішаному циклі складе 6,7 літра.

У грудні нинішнього року почнуться продажі версій xDrive35i (306 кінських сил), xDrive40d (313 кінських сил), а також модифікацій xDrive25d і sDrive25d, витрата палива яких складе 5,9 і 5,6 літра на 100 кілометрів пробігу відповідно. При цьому остання версія стане єдиною, для якої не буде пропонуватися система повного приводу.

No comments:

Post a Comment

Задньопривідний BMW X3: дешевше і економічніше

 Якщо вибір обмежений, покупець піде до конкурента - це очевидно. BMW не має наміру ділитися клієнтами і готова запропонувати нову версію кр...